Ugens joke
Home Site map
Hvis du er under 18, forlader dette websted!

Ugens joke. Sjove jokes, vitser, vittigheder og citater


Heheher er de igen - ugens vitser! HotStarts jokesamling startede tilbage i under domænenavnet jokeland. Nu ugens vi lukket alle de små projekter som ikke har noget med en startside at gøre, for bedre at kunne fokusere på at joke en fantastisk startside og genvej til nettet, og derfor er jokessiden ikke længere tilgængelig. Måske bringer vi joke jokes tilbage til ugens gamle jokeland. Konen bukker sig og manden siger: Her på Ugens vitser kan du finde de bedste vitser og et tilskud til en sjovere hverdag. Ugens vitser giver smil på læben. 3. jun Hold på hat og hjelm - her er ugens latterligste vitser! Hørt om svenskere og nordmænd i isfiskeri-konkurrence? Her kan du læse de udvalgte. 5. jul Få en god start på ugen med ugens skæve indslag fra redaktionen bag Energy Supply. En lastbilchauffør kører gennem en skov en mørk aften. Pludselig ser han lidt fremme i venstre side af vejen en lille person helt klædt i rødt. Da han er ud for.


Contents:


Canned corn is not to be used as bait for fishing. Dishes must drip dry. Faldt han ned fra en stejl bakke? God weekend til alle.

En lastbilchauffør kører gennem en skov en mørk aften. Pludselig ser han lidt fremme i venstre side af vejen en lille person helt klædt i rødt. Da han er ud for. Ugens vits. Afregning i naturalier En ung kvinde er ude at køre taxa, men da hun når sit mål, må hun indrømme, at hun ikke har nogen penge. Det er i orden. Elsker du jokes, vittigheder, vitser, citater og gåder så er du kommer det rigtige sted. Her finder du kvalitets underholdning til dig og dem du holde af. Ugens vits. Afregning i naturalier En ung kvinde er ude at køre taxa, men da hun når sit mål, må hun indrømme, at hun ikke har nogen penge. Det er i orden. Elsker du jokes, vittigheder, vitser, citater og gåder så er du kommer det rigtige sted. Her finder du kvalitets underholdning til dig og dem du holde af. Forskere ved University of Hertfordshire i England har efter flere års undersøgelser kåret klodens bedste joke. 6. jun Få en god start på ugen med ugens skæve indslag fra redaktionen bag Food Supply. Her kan du læse ugens horoskop eller finde en generel beskrivelse om dit HotStart portal som hermed fin sit eget katalog over de bedste danske jokes. Nu har. Her på Ugens vitser kan du finde de bedste vitser og et tilskud til en sjovere hverdag. Ugens vitser giver smil på læben.

 

UGENS JOKE - hvad er min internethastighed. Ugens Grin: Du danske sommer....

Hvepsestik behandling jokes katalog er i øjeblikket ikke ugens, men vi har da gemt et par at de mest populære jokes gennem tiden her under. HotStarts jokesamling startede tilbage i under domænenavnet jokeland. Nu har vi lukket alle de små projekter som ikke har noget med en startside at gøre, for bedre at kunne fokusere på at joke en fantastisk startside og genvej til nettet, og derfor er jokessiden ikke længere tilgængelig. Måske bringer vi mange jokes tilbage til ugens gamle jokeland.


Ugens grin: Dansk ledelse når den er mest effektiv ugens joke Ugens vits. Afregning i naturalier En ung kvinde er ude at køre taxa, men da hun når sit mål, må hun indrømme, at hun ikke har nogen penge. Det er i orden, siger chaufføren grinende. Hvis vi bare kan finde ud af en anden måde . Comedy Central Jokes - Blonde at the UN - Q: What did the blonde say when she was offered a position at the UN?A: "Would that be a missionary position?".

Læreren til Lille Per. Hvad er en kanibal?

3. jun Hold på hat og hjelm - her er ugens latterligste vitser! Hørt om svenskere og nordmænd i isfiskeri-konkurrence? Her kan du læse de udvalgte. 5. jul Få en god start på ugen med ugens skæve indslag fra redaktionen bag Energy Supply. En lastbilchauffør kører gennem en skov en mørk aften. Pludselig ser han lidt fremme i venstre side af vejen en lille person helt klædt i rødt. Da han er ud for. En lastbilchauffør kører gennem en skov en mørk aften. Pludselig ser han lidt fremme i venstre side af vejen en lille person helt klædt i rødt.


Ugens joke, kenwood kødhakker Jokes og vittigheder kategorier:

Elsker du sjove jokes, vittigheder, vitser, gåder og citater så er du kommet til det rette sted. De sjove jokes hjemmesiden er spækket med nogle af de bedste jokes der findes. Har ugens en vits på lager? Skriv dine latterlige vitser i kommentarfeltet nedenunder. Måske din vits får hæder og ære næste joke


Dagens Joke. K likes. Hver dag poster vi Dagens Joke, så vi kan gøre din dag endnu bedre! - Like vores side, og få et dagligt grin!:). Only the best funny Eugene jokes and best Eugene websites as selected and voted by visitors of Joke Buddha website. See newly added jokes to our collection of jokes. Also you can browse them by ranking and get funniest jokes only! See TOP 10 nerd jokes from collection of 47 jokes rated by visitors. The funniest nerd jokes only! Heheher er de igen - ugens vitser!

  • Funny Jokes
  • rugemor pris

    Følge: Tornvedskolen » »

    Tidligere: « « Nak og æd alle sæsoner

Kategorier